STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BiH: Četiri osobe prebačene u bolnicu, obustavljen saobraćaj...

U nezgodi su sudjelovali su Golf, Ford i Audi

  • Hronika

  • Prije 2h  Prije 2h

  • 0

Četiri osobe zadobile su povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se u 17.15 sati dogodila na magistralnom put M-17 u Vradnuku kod Zenice te su prevezene u Kantonalnu bolnicu u Zenici- potvrdio je Feni dežurni u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

U nezgodi, koja se dogodila na oko 1,5 kilometar prije tunela u Vranduku, sudjelovali su Golf, Ford i Audi.

– Ukupno su četiri lica zadobila povrede, jedno lice iz Golfa i troje iz Forda. Svi su prevezeni u KBZ, ali još nemamo informacije o stepenu povreda. Saobraćaj je potpuno obustavljen na toj dionici puta, a u toku je uviđaj – kazao je dežurni u Operativnom centru MUP-a ZDK.

Usljed obustave saobraćaja, formirane su kilometarske kolone vozila.

Vozačima putničkih vozila se savjetuje da koriste alternativne pravce.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...