KINEZI NAPADAJU EUROPSKO TRŽIŠTE: Stiže SUV za elitu, poznati detalji, a cijena…

Prednji AC asinkroni motor kombiniran je s dva sinkrona motora s trajnim magnetima straga.

  • Auto

  • Prije 3h  

  • 0

Denza je premium odjel BYD-a, koji je predstavio novi model. Denza N9 pokušaj je da se parira Range Roveru ili BMW-u X7 s impozantnim vozilom. Prema tehničkim specifikacijama dužina je 5,3 metra, a masa ide svedo 3245 kg.

Ispod karoserije krije se BYD-ova platforma 3.0, ista ona koja podupire sve modele kuće, od BYD Seala do malog BYD Dolphina. U ovom slučaju konstrukcija je maksimalno razvučena. Denza koristi tri motora pod nazivom Yisanfang. Prednji AC asinkroni motor kombiniran je s dva sinkrona motora s trajnim magnetima straga.

Maksimalna snaga motora biti će 308 KS za prednji blok i 322 KS za svaki od stražnjih motora. U ovom trenutku BYD/Denza nije pružio konkretne podatke o performansama, konačnoj snazi, autonomiji ili kapacitetu baterije, iako je s obzirom na potonje logično razmišljati o ugradnji LFP baterije FinDreamsa, BYD-ove podružnice za baterije, s više od 100 kWh kapaciteta.

alt

Tu je i druga verzija, plug-in hibird. Kao PHEV, također ima benzinski motor koji se sastoji od 2,0 turbobenzinca koja može isporučiti do 204 KS snage i elektromotora. Baterija je navodno od 47 kWh, a potpuno električni domet je 165 km. Najveća brzina automobila je 230 km/h.

Konačno predstavljanje, sa svim dodatnim informacijama, bit će u danima koji slijede. Što se tiče Europe, plasman ovog SUV-a očekuje se sredinom 2025. godine. Cijena još uvijek nije poznata.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...