"IMAM 12 GODINA, DOLAZIM IZ BOSNE": Adi Mrgan briljirao na Supertalentu (VIDEO)

Adi Mrgan, 12-godišnjak iz Čapljine, oduševio je žiri i publiku hrvatskog showa Supertalent fenomenalnom izvedbom pjesme "Ciganin sam, al' najlepši".

  • Show

  • Prije 15h  Prije 15h

  • 0

"Jako sam uzbuđen danas. Imam 12 godina, dolazim iz Bosne. Sad sam u pubertetu pa mi je glas ovakav, malo promucam. Kada pjevam, nemam to. Opušteniji sam kada pjevam. Neki mi kažu da lijepo pjevam, neki mi kažu da ne znam. Za sebe bih rekao da sam čovjek iz naroda. Ko pjeva, zlo ne misli. Najveća podrška su mi roditelji. Jako volim Supertalent. Stalno ga pratim pa sam odlučio, jer mislim da sam i ja Supertalent”, rekao je prije nego li što je izašao na scenu.

Nakon toga je izveo popularni hit Ljube Aličića te u potpunosti iznenadio žiri i publiku, koji su imali samo riječi hvale za njega.

@super_talent_2024 #goviral #plsviral #adi #supertalent #viraltiktok #viral ♬ original sound - Supertalent

“Nevjerojatna jačina, snaga vokala za nekoga tvoje dobi. Jako malo ljudi pjeva na način na koji ti pjevaš. Znam da si bio potpuno siguran i da si svjestan koliko si ovo sjajno izveo. Svaka čast”, rekla je Maja Šuput.

Martina Tomičić je rekla da ima specifičan vokal i da je karakterno zanimljiv.

“Kada bih morala davati prognoze, što nikada ne dajem, za tebe bih prilično mogla odmah potpisati da ćeš biti pjevač u životu”, kazala je.

Fabijan Pavao Medvešek je naveo da misli da je Adi krenuo na vrijeme i da se bavi onim čime bi se trebao baviti. Vjeruje da je pred Adijem blistava karijera u svijetu muzike.

”Znam da novac nije važan, ono što se kaže, ali ti ćeš imati jako puno novca”, rekao je uz osmijeh.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...