BURNO U NOVOM PAZARU: Navijači se sukobili s policijom, ima povrijeđenih (VIDEO)

Nekoliko ulica u okolini stadiona je blokirano.

  • Hronika

  • Prije 18h  Prije 17h

  • 0

Navijači Novog Pazara napali su policiju nakon što im je Fudbalski savez Srbije zabranio prisustvovanje utakmici između domaće ekipe i Partizana. Prema izvještaju reportera 020 Media, pet policajaca zadobilo je lakše povrede.

Incident se dogodio ispred stadiona Novog Pazara, gdje je grupa od stotinjak navijača napala kordon policije.

Za sada nije bilo ozbiljnije povrijeđenih među policajcima.

Nekoliko ulica u okolini stadiona je blokirano.

Podsjećamo, navijači Novog Pazara organizirali su velike proteste zbog odluke Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije da se utakmica odigra bez prisustva publike, poručivši da neće dozvoliti odigravanje meča.

Fudbaleri Novog Pazara bili su pod pritiskom svojih navijača da ne izađu na teren, ali su ipak odlučili odigrati utakmicu protiv Partizana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...