RIMLJANI NA NOGAMA: Rastrojeni Bosanac divljao oko čuvenog Koloseuma

U hapšenju su učestvovali i pripadnici interventne grupe.

  • Evropa

  • Prije 2h  

  • 0

Pripadnici rimske policije imali su tokom vikenda hitnu intervenciju nakon dojave da se u blizini Koloseuma nalazi muškarac koji nožem prijeti volonterima u civilu.

Došavši na mjesto događaja, policija je zatekla 36-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine u "izmijenjenom stanju svijesti" kako prijeti lokalnim volonterima. Pored direktne prijetnje, on im je oštetio i dva automobila, udarajući ih i šutirajući nogama.

Policija je odmah uspjela da obuzda ovog čovjeka u stanju rastrojstva i privela ga u policijsku stanicu. U hapšenju su učestvovali i pripadnici interventne grupe.

On je prijavljen za prijetnje i ometanje službenog lica. Također, protiv njega će biti podnesena prijava za oštećenje vozila; prenose Nezavisne.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...