UZBUĐENJE U SRBIJI: Na klupu Srbije sjeda legendarni nogometaš

Kolarov završava licencu u Italiji, uči zanat od iskusnih kolega poput Simonea Inzagija, Maurizija Sarrija, Danijelea De Rossija…

  • Sport

  • 24. Okt. 2024  24. Okt. 2024

  • 0

Bivši igrač Machester Cityja, Rome i Lazija Aleksandar Kolarov postaće novi selektor mlade reprezentacije Srbije, saznaje Sportal!

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko dogovorio je sve uslove sa Aleksandrom Kolarovim, nekadašnjim kapitenom reprezantacije Srbije.

 

Kolarov završava licencu u Italiji, uči zanat od iskusnih kolega poput Simonea Inzagija, Maurizija Sarrija, Danijelea De Rossija…

Ima veliku želju, znanje i autoritet, a plan je da od njega FSS stvori velikog srpskog trenera i zalog za budućnost. Kolarov će predvoditi projekat EURO 2027.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...