"NEKA DANAS DOĐU SVI": Dodik na sastanak o navodnim ruskim kampovima pozvao...

Predsjednik ovog bh. entiteta Milorad Dodik je ranije iz Rusije poručio da će danas organizovati sastanak svih zvaničnika i nadležnih službi da bi to i dokazao.

  • Politika

  • Prije 3h  Prije 3h

  • 0

U Istočnom Sarajevu danas će biti održan sastanak povodom informacija da u bh. entitetu RS postoje kampovi za obuku.

Predsjednik ovog bh. entiteta Milorad Dodik je ranije iz Rusije poručio da će danas organizovati sastanak svih zvaničnika i nadležnih službi da bi to i dokazao.

"Pozvao sam sve predstavnike Oružanih snaga, Ministarstva odbrane sa nivoa BiH, Ministarstva bezbjednosti, predstavnike Policije, predsjednika Vlade, člana Predsjedništva, poslanike, delegate, predstavnike Civilne zaštite i druge", rekao je Dodik dodavši:

"Demantujem da postoje kampovi. To nikada nije bila naša aktivnost. Sve ono što su nam do sada govorili bila je laž - rekao je on ranije komentarišući ocjenu ambasade SAD u BiH da su zabrinjavajući izvještaji iz Moldavije o postojanju kampova u RS-u u kojima Rusi obučavaju mlade za izazivanje nereda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...