HITNO UPOZORENJE ZBOG OSUMNJIČENOG ZA UBISTVA: Ne hodajte od graničnog prijelaza…

U potragu za osumnjičenimuključene su sve raspložive ekipe, dronovi i helikopterske jedinice.

  • Hronika

  • 26. Okt. 2024  

  • 0

Zbog dvostrukog ubistva koje se dogodilo u selu Sokolac u okolini Bijelog Polja, a za naoružanim ubicom se još uvijek traga, hitnim saopćnjem oglasila se i Lovačka organizacija iz Bijelog Polja.

"Zbog trenutne situacije i ubistva koje se dogodilo zabranjuje se lov i izlazak u lovište do okončanja ove situacije. Lov se zabranjuje kompletnom stranom lovišta od graničnog prelaza Dobrakova do Vraneške doline do granica sa opštinama Mojkovac i Pljevlja, saopćeno je iz LO Bijelo Polje.

U potragu za osumnjičenim Alijom B. uključene su sve raspložive ekipe, dronovi i helikopterske jedinice.

"On je danima viđan u našem kraju, mještani su to prijavljivali policiji ali niko nije reagovao. Išao je naoružan sa lovačkom puškom i predstavljao se kao lovac koji je izgubio pse. Ubijeni sestra i brat su ga primili u kuću, dali mu da jede, a on se vratio i ubio ih kroz prozor. Sada svi meštani strijepe, ne znaju odakle smrt može da dođe", kažu uplašeni mještani, prenosi Telegraf.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...