"ONA JE JAKO GLUPA": Sramotno ponašanje slavnog glumca, izvrijeđao Kamalu Harris

Uz to što je usporedio Harris s drvenim stupom, Gibson je podržao Trumpa.

  • Šareni svijet

  • Prije 4h  

  • 0

Oscarom ovjenčani glumac Mel Gibson ocijenio je da je američka potpredsjednica Kamala Harris jako glupa i rekao da će na predsjedničkim izborima 5. novembra podržati bivšeg republikanskog predsjednika Donalda Trumpa, prenio je Washington Post.

U videu objavljenom u četvrtak na portalu TMZ, glumac je kratko razgovarao sa snimateljem u zračnoj luci i tom prilikom kritizirao njezinu inteligenciju.

"Znam kako bi bilo da je izaberemo", rekao je. "I to ne dobro. Bijedna postignuća. Nikakve politike. Ima IQ kao stup za ogradu.

Uz to što je usporedio Harris s drvenim stupom, Gibson je podržao Trumpa.

"Mislim da niko neće biti iznenađen kako ja budem glasao", rekao je snimatelju, koji je odgovorio: "Pretpostavljam za Trumpa. Jesam li u krivu?"

"Mislim da ste prilično dobro pretpostavili", rekao je, prenosi Hina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...