REKORD JE 15 SEKUNDI: Možete li uočiti naranču među bundevama?

Iako bi mozgalica u početku mogla izgledati jednostavno, nekim je Britancima za njezino rješavanje trebalo i do 9 minuta. 

  • Šareni svijet

  • Prije 3h  

  • 0

Oni s najoštrijim umovima mogu riješiti ovu mozgalicu za Noć vještica u samo 15 sekundi - ali hoćete li uspjeti oboriti rekord? 

Zamršena zagonetka traženja i pronalaženja, koju su osmislili stručnjaci iz britanskog Thortfula, izaziva igrače da pronađu naranču skrivenu između bundeva.

Iako bi mozgalica u početku mogla izgledati jednostavno, nekim je Britancima za njezino rješavanje trebalo i do 9 minuta. 

Međutim, oni s najboljim vještinama promatranja mogu riješiti živopisnu zagonetku za manje od 15 sekundi.

Možete li pronaći naranču skrivenu u nasmijanim bundevama? 

alt

A, ako ipak niste uspjeli ni nakon više minuta posmatranja pronaći naranču, skratite muke i njen položaj otkrite na OVOM LINKU. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...