ODBRANA SHEFFIELDA OBORILA NESLAVAN REKORD: U ovome su najgori u istoriji Premier lige

Ekipa Sheffielda je tako nadmašila Derby County, koji je u sezoni 2007-08 primili 89 pogodaka.

  • Šareni svijet

  • 25. Apr. 2024  

  • 0

Sheffield United poražen je sinoć od Manchester Uniteda u okviru 29. kola engleske Premier lige rezultatom 4:2, a samim tim su postali vlasnici jednog od najneslavnijih rekorda u historiji lige.

Naime, otkako se igra Premier liga, nikada nije postojao tim koji je primio više golova od Sheffielda ove sezone. “Oštrice” su u 34. meča, koliko su odigrali u dosadašnjem toku ligaškog takmičenja, primili čak 92 pogotka, što se nije nikada dogodilo u eri Premier lige.

Ekipa Sheffielda je tako nadmašila Derby County, koji je u sezoni 2007-08 primili 89 pogodaka.

Što je još gore, ova sezona još uvijek nije gotova, te postoji jo prostora, tačnije četiri utakmice, kako bi se rekord dodatno “poboljšao”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...