JEZIVO: U blizini škole u kojoj je počinjen masakr osvanula rođendanska čestitka Aleksandru Vučiću…

Osnovna škola "Vladislav Ribnikar" je škola u kojoj se 3. maja prošle godine dogodio masakr u kojem je ubijeno devet učenika i domar škole, nakon čega je cijela zemlja bila u žalosti.

  • Regija

  • 06. Mar. 2024  06. Mar. 2024

  • 1

U blizini beogradske osnovne škole "Vladislav Ribnikar" osvanuo je grafit na kojem je rođendanska čestitka predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Na zidu je ispisano - "Srbija je vječna dok su joj djeca vjerna, srećan rođendan".

Obojeno "A" i "V" slovo crvenom i plavom bojom, jasno signaliziraju kome je ova poruka upućena.

Podsjetimo, osnovna škola "Vladislav Ribnikar" je škola u kojoj se 3. maja prošle godine dogodio masakr u kojem je ubijeno devet učenika i domar škole, nakon čega je cijela zemlja bila u žalosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...