I ENIS BEŠLAGIĆ JE OSTAO BEZ TEKSTA: Alenova transformacija raspametila i žiri i publiku...

"Potpuna suprotnost", komentirao je Alen prije nastupa.

  • Estrada

  • 25. Mar. 2024  

  • 0

Alen Bičević se u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Gabi Novak.

Nakon što je nastupio kao Mate Bulić, pjevač grupe Joy Alen Bičević u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" imao je zadatak transformirati se u glazbenu divu Gabi Novak.

"Potpuna suprotnost", komentirao je Alen prije nastupa.

"Gabi Novak je mila, draga, smirena i dobra. Nijednu od tih osobina nemam ja", dodao je.

"Koreografije ovoga puta nema, cijeli fokus je na pjesmi, emociji i na nekim sretnim danima", poručio je prije nastupa.

Alen je izveo pjesmu "Pamtim samo sretne dane", a žiri od samog početka njegova nastupa nije mogao vjerovati što vidi i čuje.

alt

"Pa je li ovo moguće? Bože, što je ovo, ovo je nemoguće!" komentirala je tokom nastupa Minea.

Alen je cijeli žiri ostavio u nevjerici i šoku, a nakon nastupa su svi ustali na noge i zapljeskali mu.

Članica žirija Minea je zatim otišla do pozornice zagrliti Alena. "Ja želim ovaj trenutak ovako zabilježit", rekla je. "Ovo je bilo divno, srce mi lupa jače nego tvoje", dodala je pa je po povratku na svoje mjesto Alenu poručila: "Ostala sam bez teksta, ja ne bih ništa više rekla nego - moj naklon Alenu."

"Nakon ovakve točke apsurdno je bilo što govorit, čuli ste reakciju publike, vidjeli ste reakciju Minee. Ja ti samo mogu čestitat, mogu ti se zahvalit i meni je ovo bio briljantno", komentirao je član žirija Goran Navojec.

"Dragi moj Alene, kada pjevač uistinu osjeti i doživi o čemu se radi u pjesmi i u svakoj noti, onda će i te riječi pjesme i cijeli performans odzvanjati istinito", rekao je Mario Roth.

Enis Bešlagić je doslovno ostao bez teksta.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...