U BRAKU SU VIŠE OD PET GODINA: Vojko V pozirao sa suprugom koju inače skriva od javnosti (FOTO)

Veliki uspjeh na ovogodišnjoj dodjeli muzičkih nagrada Porin postigli su Berislav Šipuš i Vojko V sa suradnicima osvojivši po četiri statue Porina. Premda splitski reper, pravog imena Andrija Vujević nije od ceremonija, na ovaj hepening je stigao i to u pratnji svoje životne družice.

  • Show

  • 25. Mar. 2024  

  • 0

Svi znaju njegove pjesme, ali malo ko i kako izgleda Vojkova samozatajna supruga Anđela s kojom ima sina Petra kojeg su dobili u julu 2018. godine.

Bivši član grupe Dječaci sa svojom voljenom je u braku sedam godina. Ne voli pričati o njoj jer je, ranije je izjavio 'ona naljuti kad je spominje u medijima'. Poznato je da je Anđela po struci odgojiteljica.

Vojko V sa suprugomFoto: Pixell

Reper često na Instagramu dijeli fotografije sa sinom, no nikad sa suprugom. Ne voli pričati o njoj jer se, ranije je objasnio, 'ona naljuti kad je spominje u medijima'. O privatnom životu Splićanin inače ne govori puno pa su se mnogi iznenadili kad je prije nekoliko godina objavio fotografiju supruge na društvenim mrežama, navodi tportal.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...