JEZIVE OPTUŽBE: Teško naoružani agenti upali na imanja slavnog muzičara, uhapšeni su...

Optužbe za dugogodišnje seksualno i fizičko zlostavljanje.

  • Show

  • 26. Mar. 2024  

  • 0

Američki savezni agenti su u ponedjeljak upali na dva posjeda muzičara Seana Diddyja Combsa, vezano uz istragu trgovine ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, pišu američki mediji.

"Koordinirane racije su u Los Angelesu i Miamiju proveli naoružani agenti Ministarstva domovinske sigurnosti, uz pomoć lokalnih policijskih snaga", rekli su izvori za TMZ. TV stanica FOX11, emitirala je snimke pretresa u Los Angelesu na kojima su se mogla vidjeti, nagađa se, dvojica reperovih sinova, Justin Combs (30) i King Combs (25), s lisicama na rukama.

Vjeruje se da je izvršenje naloga za pretres, koje je izdalo američko državno odvjetništvo, povezano s optužbama koje su se pojavile protiv 54-godišnjeg muzičara posljednjih mjeseci, počevši od tužbe koju je podnijela R&B pjevačica Cassie Ventura koja ga je optužila za dugogodišnje seksualno i fizičko zlostavljanje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...