„NA VLAST GA DOVELI AMERIČKIM BORBENIM VOZILIMA, RED JE…“: Društvene mreže gore nakon što je Milorad Dodik spomenuo vlastito hapšenje, redaju se komentari iz susjedstva…

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 29. Mar. 2024  29. Mar. 2024

  • 1

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon istupa predsjednika bh. entiteta Republika Srpske Milorada Dodika.

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

-Prijete mi hapšenjem i dobio sam informaciju da su mi poručili da ukoliko moje obezbjeđenje pruži otpor, da će pucati u mene, rekao je Milorad Dodik.

-Ja im kažem da ćemo pružiti otpor, poručio je Dodik te dodao da je, prema nalogu PDP-a američki zvaničnik Gabrijel Escobar naredio sankcionisanje “Integral inženjeringa”.

Dodik je rekao da je u posjedu dopisa obavještajne zajednice u kojem se navodi da je lider Liste za pravde i red Nebojša Vukanović pod okriljem američke Ambasade u BiH i Nacionalnog demokratskog instituta u Sarajevu usmjeren na organizovanje održivih protesta protiv vlasti u RS-u.

-Vukanović naloge prima od Avde Avdića, koji je bio u paraobavještajnoj strukturi SDA i dokazani je antisrbin, kazao je očajni Dodik.

Dodik je dodao da se u dopisu obavještajne zajednice navodi da je Vukanović “korisni idiot” i da je za zaustavljanje korisnih projekata u Republici Srpskoj.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...