EPILOG DIVLJANJA U MOSTARU: Povrijeđena jedna osoba, uništen štand udruženja...

Naglašeno je kako su granice prekoračene i kako je napad i uništavanje imovine neprihvatljivo.

  • Hronika

  • 14. Apr. 2024  

  • 0

Atmosfera sportskog događaja na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru pretvorila se u haos nasilja kada je jedna osoba povrijeđena, a štand s kokicama Udruženja za Down sindrom razrušen.

Prema informacijama policije incident je oštro osuđen iz Udruženja za Down sindrom, koji su naglasili neprihvatljivost čina vandalizma te prekoračenje svih granica.

Udruženje za Down sindrom Mostar ističe važnost poštovanja zajedničkih vrijednosti te očekuje odgovornost za štetu nanesenu njihovoj imovini.

Naglašeno je kako su granice prekoračene i kako je napad i uništavanje imovine neprihvatljivo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...