VANVREMENSKE STVARI: 5 neizostavnih komada odjeće koje morate imati u svom ormaru

Donosimo pet osnovnih komada odjeće koje bi svaka žena trebalo da posjeduje.

  • Žena

  • 17. Apr. 2024  

  • 0

Imate ormar pun odjeće, a opet, ništa za obući. Ovo je problem sa kojim se susreće skoro svaka žena. Zbog toga je važno da kupujete stvari koje su vanvremenske i koje uvijek možete nositi. Donosimo pet osnovnih komada odjeće koje bi svaka žena trebalo da posjeduje.

Čizme

alt
Čizme do koljena, one do pola lista ili gležnjerice odličan su izbor, jer ih možete nositi minimalno dvije do tri sezone. Plus, s godinama one izgledaju još bolje, jer se u potpunosti prilagode vašim stopalima. Uparite ih sa laskavom suknjom ili ih dodajte omiljenim farmericama kako biste izgledale šik i moderno.

 

Bijela košulja

alt
Ovo je sasvim jednostavno – bijela košulja jedan je od najpraktičnijih komada garderobe koji se tako dobro može iskombinovati (praktično) s čim god poželite te je upravo to i glavni razlog zbog čega je nezamjenjiva. Možete je nositi bukvalno u svim prilikama, a o priči na koje je načine možete stilizovati nema potrebe da trošimo vrijeme.

Baloner

alt
Baloner je klasični komad garderobe koji bi svaka žena trebalo da ima. Za njega vrijedi da ga nose žene koje imaju stila i istančan ukus, ali to nisu razlozi zbog kojeg bi trebalo da ga imate – on je veoma moderan i tako dobro dođe tokom proljetnih i jesenjih dana, a dobro se može uklopiti u bilo koji stajling.

 

Torba sa potpisom

alt
Najbolji izbor bila bi torba neutralne boje koju možete kombinovati sa svim komadima odjeće. U suštini, ona bi trebalo da bude dovoljno velika da u nju stavite sve svoje sitnice, ali opet dovoljno mala da ne podsjeća na kofer. S klasičnim modelima nikada nećete pogrišiti.

Marama

alt
Osim što će obogatiti svaku modnu kombinaciju, marama najčešće ne košta puno. Možete je nositi preko obične majice ili ispod kaputa. Ovaj modni dodatak osvježiće vaš izgled bez obzira na to šta ste obukli ili tokom kojeg godišnjeg doba ga nosite.

 

Autor: minimagazin.info

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...