CURE DETALJI HAPŠENJA U BEOGRADU: Kako je i zbog čega priveden glumac Sergej Trifunović...

Ovo nije prvi put da je glumac ima problema sa zakonom.

  • Kultura

  • 19. Apr. 2024  

  • 0

Srbijanski glumac Sergej Trifunović priveden je sinoć oko 20 sati u beogradskom naselju Voždovac i to nakon što je, kako se sumnja, od poznanika kupio marihuanu, javljaju srbijanski mediji.

Uhapšen je i V.A. (1993) koji je Sergeju Trifunoviću prodao marihuanu.

I glumcu i njegovom poznaniku je određeno policijsko zadržavanje.

Kurir neslužbeno doznaje da je policija pratila automobil muškarca i uhvatila ga tijekom primopredaje droge.

"Kod Trifunovića je pronađen jedan PVC paketić s oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V.A. u torbici i PVC vreći koju je držao ispod haube automobila pronađeno oko 40 PVC paketića s oko 70 grama marihuane", navodi izvor za Kurir.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je glumac ima problema sa zakonom. Ljetos je priveden u Splitu, kada je prijavljen zbog dva nedjela - držanja životinje bez nadzora i vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

Sve je počelo sukobom na plaži gdje je doveo svog psa iako ta plaža nije bila predviđena za životinje. Na kraju je u dva dana napravio pet prekršaja. Zbog ponavljanja prekršaja, zabranjen mu je ulazak u Hrvatsku i sve zemlje u Europskoj uniji, te u Norvešku, Island i Lihtenštajn.

Samo mjesec dana kasnije Trifunović je uhapšen u Beogradu jer nije htio platiti novčanu kaznu. Kazna je zamijenjena zatvorskom, no ubrzo se predomislio i ipak je platio, nakon čega je i pušten na slobodu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...