TARIK JU JE U ČUDU GLEDAO: Magistrica ekonomije u "Milijunašu" došla do 13. pitanja, nije znala odgovor na...

Posljednji džoker Ivana je zatrebala na idućem pitanju.

  • Show

  • 19. Apr. 2024  19. Apr. 2024

  • 0

Visoko 13. pitanje u novom izdanju kviza "Tko želi biti milijunaš" otvorila je Ivana Dakić koja je na spomenutom pitanju odustala i napustila emisiju s 18.000 eura. 

31-godišnja Ivana Dakić dolazi iz Zagreba nastupala je kao prva natjecateljica, a sjajno i bez džokera igrala je sve do 9. pitanja kad joj je zatrebala pomoć.

Ivana Dakić, Foto: Tko želi biti milijunaš?/HRT

Na pitanju za 2.500 eura tražio se naziv kojim statističari zovu sveprisutnu Gaussovu distribuciju, a uz pomoć džokera "zovi" potvrdila je sumnje i odgovorila tačno.

„Adam je prvi, a Eva druga. Tko je treći čovjek?”, glasilo je 11. pitanje na kojem je Ivana iskoristila novi džoker, „pitaj publiku”.

Uz pomoć visokih 70 % glasova publike za odgovor C, Ivana je tačno odgovorila i osvojila lijepih 10.000 eura.

Posljednji džoker Ivana je zatrebala na idućem pitanju u kojem se tražilo ime „dobrog cara” čija je vladavina označila razdoblje najveće gospodarske i socijalne stabilnosti Rimskoga Carstva.

Magistrica ekonomije imala je nekoliko opcija u glavi te je uz pomoć džokera „pola-pola” stigla do tačnog odgovora i osvojila 18.000 eura!

Ivaninu sjajnu igru zaustavilo je „nesretno” 13. pitanje u kojem se tražila osoba po kojoj je 2021. nazvan stadion koji ima 134.000 sjedećih mjesta.

Odlučila je odustati i zadržati osvojenih 18.000 eura jer nije bila sigurna u tačan odgovor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...