XAVI PRESJEKAO: "Projekat nije završen i mora se nastaviti!"

"Vjeruju u mene i iskazali su mi podršku. Natjerali su me da se predomislim. Važnu ulogu odigrali su i navijači. Želim im zahvaliti na podršci", rekao je Xavi.

  • Sport

  • 25. Apr. 2024  

  • 0

Iako je tokom sezone najavio odlazak, Xavi Hernandez nastavit će raditi kao trener Barcelone. To je najavio predsjednik kluba Joan Laporta tokom današnjeg obraćanja medijima.

Legendarni veznjak Blaugrane nastavit će voditi Barcu i naredne takmičarske godine, promijenivši tako odluku koju je donio u januaru, kada je najavio rastanak s klubom.Xavi je istaknuo da projekat nije završen i da se mora nastaviti, a da su igrači najveći krivac što je promijenio mišljenje.

"Vjeruju u mene i iskazali su mi podršku. Natjerali su me da se predomislim. Važnu ulogu odigrali su i navijači. Želim im zahvaliti na podršci", rekao je Xavi.

On je na klupu Barce sjeo u novembru 2021. U prošloj sezoni Katalonci su pod njegovom komandom osvojili špansko prvenstvo i Superkup Španije.

Izvjesno je da će Barcelona u ovoj sezoni ostati bez trofeja, s obzirom na to da je eliminirana iz svih takmičenja, a da u La Ligi za Realom kasni 11 bodova.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...