SLAVLJE SE PRETVORILO U UŽAS: Navijaču eksplodirala baklja u ruci (VIDEO)

U ovom trenutku njegovo zdravstveno stanje još uvijek nije poznato.

  • Šareni svijet

  • 06. Maj 2024  

  • 0

PSV Eindhoven 25. put u historiji postao je nizozemski prvak nakon što je u 32. kolu svladao Spartu rezultatom 4:2 i tako pobjegao Feyenoordu na nedostižnih devet bodova prednosti dvije utakmice prije kraja prvenstva.

Slavlje nakon osiguranog naslova nije izostalo, ali neće ga svi pamtiti po dobrom. Naime, na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se može vidjeti da je jednom od navijača PSV-a eksplodirala baklja u ruci.

Može se vidjeti da krvari i da se našao u vrlo nezgodnoj situaciji, a za pretpostaviti je da mu je odmah ukazana ljekarska pomoć.

U ovom trenutku njegovo zdravstveno stanje još uvijek nije poznato.

  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...