POŽAR KOD JABLANICE: Poletjeli helikopteri OSBiH

Pero Pavlović, glasnogovornik Kriznog štaba HNK, kazao je kako je i dalje aktivan požar na nekoliko čvorišta na lokalitetu Komadinovo vrelo.

  • Hronika

  • 03. Jul. 2021  03. Jul. 2021

  • 0

Helikopteri Oružanih snaga Bosne i Hercegovine poletjeli su jutros u 8:30 sati kako bi pomogli u gašenju požara na području Jablanice, potvrđeno je za N1.

Pero Pavlović, glasnogovornik Kriznog štaba HNK, kazao je kako je i dalje aktivan požar na nekoliko čvorišta na lokalitetu Komadinovo vrelo.

“Požar na tri lokacije je uglavnom pod kontrolom. Za čekivati je da danas bude stavljeno pod kontrolu i čvorište na Komadinovom vrelu”, kazao je Pavlović za N1.

Podsjećamo, jučer su se u poslijepodnevnim satima aktivirala tri požara na području općine Jablanica. Prema pretpostavkama iz Vatrogasne jedinice Jablanica, požar su prouzrokovale varnice iz tračnica voza.

https://ba.n1info.com/vijesti/poletjeli-helikopteri-os-bih-aktivan-jos-jedan-pozar-kod-jablanice/

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...