„PRESELI SE TAMO, SEOSKA VARALICE, GLUMIŠ SRBINA, A NISI…“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon Dodikovih poruka iz Srbije…

„Slobodna Bosna“ donosi samo one reakcije koje nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 03. Maj 2024  

  • 0

Ne stišavaju se reakcije nakon istupa predsjednika bh. entiteta Republike Srpska Milorada Dodika.

Naime, Milorad Dodik je hvalio gradnju nacionalnog stadiona nadomak Beograda, a na putu prema gradilištu autobus u kojem je sjedio skupa s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem zaglavio se u blatu.

Nakon Dodikovog istupa uslijedili su komentari, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one reakcije koje nemaju uvredljiv sadržaj.

-Srpska je uvijek ponosna kada Srbija gradi jer to doživljava kao nešto svoje. Na nacionalni fudbalski stadion u Surčinu, kada bude izgrađen, mnogi naši ljudi iz Republike Srpske doći će da navijaju za našu reprezentaciju. U ovim teškim i izazovnim vremenima i složenim političkim okolnostima, Srbija pokazuje sposobnost da ide dalje i da gradi objekte kao što su auto-putevi i stadioni.

Na red je došla gradnja i nacionalnog stadiona, kao znak ne samo građevinskog uspjeha, nego i nacionalnog ponosa. Zato je veoma važno znati i primijetiti da je to sve rezultat jednog uspješnog tima koji vodi Aleksandar Vučić, koji nikad ne odustaje, koji uvijek ide dalje i koji ne staje. Želim uspjeh Srbiji, da nastavi da se razvija i gradi, poručio je Dodik.

(SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...