POTPUNO BIZARNO: Snimak iz drugog ugla otkrio ko je "pogodio" Novaka Đokovića flašom u glavu (VIDEO)

Ubrzo je stiglo i objašnjenje oko toga kako je Novak zaradio udarac koji ga je raskrvario toliko da je morao biti prebačen u medicinsku sobu na kompleksu.

  • Sport

  • 10. Maj 2024  10. Maj 2024

  • 2

Srbijanski teniser Novak Đoković plasirao se u šesnaestinu finala Mastersa u Rimu, a nakon meča u kojem je ubjedljivo savladao Francuza Corentina Mouteta došlo je do incidenta jer je pogođen flašicom u glavu.

Ubrzo je stiglo i objašnjenje oko toga kako je Novak zaradio udarac koji ga je raskrvario toliko da je morao biti prebačen u medicinsku sobu na kompleksu.

Naime, flašica je, kako navodi italijanski Il Messaggero, ispala iz torbe jednog dječaka koji se preko tribina naginjao u pokušaju da dobije autogram od najboljeg tenisera svijeta.

Snimak iz drugog ugla pokazuje ko je ustvari pogodio Novaka u glavu.

Đoković se nakon što ga je flašica pogodila u glavu počeo previjati od bolova, a zaradio je i posjekotinu zbog koje je odmah medicinski zbrinut.

Nakon svega je otkazana i konferencija za medije koja je bila planirana nakon meča.

Inače, Đoković je Mouteta savladao sa laganih 6:3 i 6:1 za 2:0 u setovima te se plasirao u šesnaestinu finala turnira.

U ovoj fazi turnira u Rimu suočit će se sa Čileancem Alejandrom Tabilom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...