LUDNICA NA COPA AMERICI: Messi promašio jedanaesterac, ali junak večeri je nevjerovatni Martinez...

U ova posljednja četiri izdanja, ekipa je završila kao drugoplasirana 2015. i 2016., završila na trećem mjestu 2019. i osvojila naslov 2021.

  • Sport

  • 05. Jul. 2024  

  • 0

Argentina je u polufinalu Copa América! Lionel Messi promašio je prvi jedanaesterac, Emi Martínez je ludim odbranama osigurao prolazak Argentine.

Argentina je pobijedila Ekvador rezultatom 4-2 na jedanaesterce u četvrtfinalu Copa Americe 2024. u četvrtak na stadionu NRG u Houstonu, Texas. Ova pobjeda osigurala je La Albiceleste mjesto u polufinalu.

Ovo će Argentini biti peti uzastopni nastup u polufinalu Copa Americe. U ova posljednja četiri izdanja, ekipa je završila kao drugoplasirana 2015. i 2016., završila na trećem mjestu 2019. i osvojila naslov 2021.

U polufinalu izdanja 2024., Argentina će se sučeliti s pobjednikom četvrtfinalnog meča između Venecuele i Kanade koji će se održati u petak na stadionu AT&T u Arlingtonu u Teksasu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...