DRUGI TRIJUMF BOSNE I HERCEGOVINE: Zlatni ljiljani sa 3:0 deklasirali Srbiju

Prvi set pripao je bh. timu koji je slavio sa 25:12.

  • Sport

  • 24. Maj 2024  24. Maj 2024

  • 0

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci savladali su Srbiju u 2. kolu Zlatne lige, kojoj smo domaćini na Ilidži.

Nakon što su danas slavili protiv susjeda - Hrvatske (3:0), Zlatni ljiljani su identičnim rezultatom savladali i Srbiju, piše Faktor.ba. 

Prvi set pripao je bh. timu koji je slavio sa 25:12. Slično je bilo i u drugom setu (25:11), a gosti su nešto jači otpor pružili u trećem setu.

Konstatno su vodili do finiša, ali su naši momci na kreu uspjeli preokrenuti i slaviliti sa 25:21.U narednom meču reprezentacija BiH sutra igra protiv Poljske. Rezultat BiH - Srbija 3:0 (25:12, 25:11, 25:21)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...