DOMAĆI TRGOVAČKI LANAC NASTAVLJA ŠIRENJE: Bingo u četvrtak otvara još jedan hipermarket

Kvalitetna oprema, obloge zidova, podova i rasvjeta u skladu sa svjetskim standardima za markete obećava iskustvo kupovine u kojem je ugođaj kupca na prvom mjestu.

  • Ekonomija

  • 11. Jun. 2024  

  • 0

Stambeno poslovni objekat Nova Pecara u Tuzli bit će bogatiji za dugo očekivani Bingo hipermarket koji će svoja vrata će otvoriti 13. juna u 10 sati.

Objekat je smješten u naselju Brčanska malta u ulici Armije Republike BiH 13, unutar prostorne cjeline SPO Nova Pecara.

Kako saznaje Tuzlanski.ba, kupci će imati priliku istražiti i uživati u bogatoj ponudi proizvoda, a na samom otvorenju čekat će ih promotivne aktivnosti, degustacije, kao i poklon paketi.

Pored bogate ponude, kupci će u hipermarketu Bingo imati priliku kupovati i u posebnim odjelima pekare, mesnice, zatim odjela sa svježim voćem i povrćem, ali i odjela sa tekstilom i kućnim potrepštinama.

Već se može naslutiti i moderni dizajn trgovine koji zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Riječ je, kako saznajemo, o moderno uređenom gradskom marketu sa sedam kasa.

alt

Kvalitetna oprema, obloge zidova, podova i rasvjeta u skladu sa svjetskim standardima za markete obećava iskustvo kupovine u kojem je ugođaj kupca na prvom mjestu.

Ono što će posebno biti značajno za kupce jeste parking. Bingo je bezbijedio 70 parking mjesta na krovu marketa (lamela 5). Pored navedenog prostora obezbjeđen je parking uz stambeni objekat (površina uz tehnički pregled).

Otvorenje novog hipermarketa Bingo donosi dodatnu vrijednost lokalnoj zajednici, pružajući nova radna mjesta i doprinosi ekonomskom razvoju područja. S obzirom na visoke standarde koje je Bingo postavio, nema sumnje da će novi hipermarket brzo postati omiljena destinacija za kupovinu mnogih građana na ovom području.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...