BURNO U BANJOJ LUCI: Odbor za ustavna pitanja Narodne skupštine Republike Srpske o zahtjevu Bošnjaka...

Zakone o referendumu i građanskoj inicijativi i Izbornom zakonu Republike Srpske Narodna skupština Srpske izglasala je na sjednici održanoj 19. aprila.

  • Društvo

  • 18. Jun. 2024  

  • 0

Odbor za ustavna pitanja Narodne skupštine Republike Srpske trebalo bi danas da utvrdi odgovor na zahtjev za zaštitu vitalnog nacionalnog interesa u vezi sa Zakonom o referendumu i građanskoj inicijativi i Izbornim zakonom Republike Srpske.

Sjednica će biti održana u parlamentu RS-a sa početkom u 12 sati, najavljeno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Sjednicom će predsjedavati predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić.

Vijeće za zaštitu vitalnog interesa Ustavnog suda Republike Srpske utvrdilo je 10. juna da su prihvatljivi zahtjevi Kluba delegata bošnjačkog naroda u Vijeću naroda koji se tiču utvrđivanja povrede vitalnog nacionalnog interesa konstitutivnog bošnjačkog naroda u Zakonu o referendumu i građanskoj inicijativi i Izbornom zakonu RS-a.

Zakone o referendumu i građanskoj inicijativi i Izbornom zakonu Republike Srpske Narodna skupština Srpske izglasala je na sjednici održanoj 19. aprila.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...