SUTRA PRVI KONCERT U SARAJEVU: Džejla Ramović otkrila da se doselila u glavni grad BiH (VIDEO)

Pogledajte šta je rekla!

  • Estrada

  • 20. Jun. 2024  

  • 0

Popularna pjevačica iz Goražda Džejla Ramović i pobjednica jednog od serijala takmičenja "Zvezde Granda" održat će uskoro koncert u Sarajevu, prvi put u svojoj karijeri.

O njenom koncertu na Dobrinji koji će se održati u sklopu "Novogradskih dana", kao i njenom preseljenju u općinu Novi Grad Sarajevo, odnosno u sarajevsko naselje Otoka, o njenoj karijeri i planovima za budućnost, Ramović je govorila za YouTube kanal Novogradske priče.

Ona će u četvrtak, 21. juna nastupiti ispred Sportske dvorane Dobrinja.

Ramović je u ovom intervjuu, između ostalog, govorila o svom odnosu sa srbijanskim muzičarem Milošem Stojkovićem, poznatijem kao Henny, koji je jedan od osnivača produkcijske kuće Generacija Zed. Prošle godine je sa Džejlom objavio duet “Rizik”, koji je postao veliki hit, a sutra će predstaviti novu pjesmu.

Pogledajte šta je ispričala u intervjuu:

  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...