URNEBESNO: Sarajlija Rade Bogdanović ponovo briljirao na RTS-u -"Neka zovu vrača..."

Podsjetimo, Lukakuu su poništena dva gola protiv Slovačke i jedan protiv Rumunije.

  • Šareni svijet

  • 23. Jun. 2024  

  • 0

Rade Bogdanović, rođeni Sarajlija i bivši nogometaš FK Željezničar, a danas stanovnik Beograda, poznat po svojim kontroverznim i duhovitim komentarima, ponovo je privukao pažnju nakon utakmice između Belgije i Rumunije na Evropskom prvenstvu.

Gostujući u emisiji RTS-a "Svi igraju, fudbal pobjeđuje", Bogdanović se osvrnuo na peh koji prati belgijskog napadača Romelua Lukakua.

Lukakuu je protiv Rumuna poništen treći gol na ovom turniru, što je izazvalo niz reakcija i komentara među ljubiteljima fudbala.

Bogdanović je dodatno "začinio" osvrnuvši se na anegdotu o Geloru Kangi i vraču, koju je otkrio Zvezdan Terzić u jednom intervjuu.

-Ja bih se vratio ponovo na ovog Lukakua, stvarno je u maleru čovjek. Jedino da zove Kangu i ovog njegovog vrača, pa da skinu neke čini, jer je nemoguće. A, lijepo igra, ja volim igrače koji igraju za tim, za kolektiv, nije ni sebičan, nezgodan u okretu, pomjera onu loptu lijevo, desno. Odličan centarfor, kazao je on.

Podsjetimo, Lukakuu su poništena dva gola protiv Slovačke i jedan protiv Rumunije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...