SARAJLIJA RADE BOGDANOVIĆ, BEZ DLAKE NA JEZIKU: "Pa selektore, mi smo te doveli da nas niko ne bi udarao..."

Prvo mjesto u grupi je osvojila selekcija Engleske s pet bodova, druga je Danska, koja ima tri boda, kao i treća reprezentacija Slovenije, dok je Srbija završila takmičenje posljednja u grupi sa dva boda.

  • Regija

  • 26. Jun. 2024  

  • 0

U utakmicama posljednjeg kola u Grupi C koje su odigrane u Njemačkoj prolaz u osminu finala EURO 2024 izborile su selekcije Engleske i Danske, dok je treća u grupi reprezentacija Slovenije.

Na stadionu u Munchenu reprezentacija Srbije pokušala je u duelu protiv Danske pobjedom osigurati prolazak u sljedeću fazu takmičenja, ali je utakmica završila rezultatom 0:0.

U drugom meču Grupe C koji je odigran na stadionu u Koelnu reprezentacije Engleske i Slovenije također su odigrale neriješeno 0:0.

Prvo mjesto u grupi je osvojila selekcija Engleske s pet bodova, druga je Danska, koja ima tri boda, kao i treća reprezentacija Slovenije, dok je Srbija završila takmičenje posljednja u grupi sa dva boda.

Nakon završetka utakmice između Srbije i Danske (0:0), po selektoru Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju je opleo bivši nogometaš FK Željezničar i rođeni Sarajlija Rade Bogdanović, koji je kao stručni komentator angažiran na RTS-u.

-Pa realno, selektor je večeras lijepo to ispričao, nahvalio se kao što se nahvalio i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još uvijek igra fudbal, što je samoljubiv i izuzetno sujetan i nije objektivan. On je selektor. Zasmetala mi je njegova sujeta. Niko nije očekivao da nas neko udara kao vreću. Čovjek ima platu milion i po evra i priča da je neko očekivao da nas udaraju kao vreću. Pa selektore, mi smo te doveli da nas niko ne bi udarao. Dali su ti ti novinari u Minhenu da se digneš i iznad tima i iznad Fudbalskog saveza Srbije, ništa ne smiju da te pitaju, kazao je Bogdanović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...