TEŠKA NESREĆA U BiH: Kilometarske kolone zbog jezivog sudara dva vozila…

Uviđaj je u toku.

  • Hronika

  • 23. Jun. 2024  

  • 0

Danas u večernjim satima dogodila se teška saobraćajna nesreća u mjestu Klecala kod Olova, u kojoj je najmanje jedna osoba zadobila povrede, prenosi Crna-hronika.info.

Prema informacijama Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, nesreća se dogodila oko 19:10 sati u Klecali, u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila – marki Volvo i Volkswagen.

Prema trenutnim podacima, suvozačica u vozilu Volvo je zadobila tjelesne povrede, čiji stepen još nije precizno utvrđen. Uviđaj je u toku, a zbog nesreće je saobraćaj blokiran u oba pravca, što je rezultiralo stvaranjem kilometarskih kolona vozila. Građanima se savjetuje da izbjegavaju područje nesreće. Također, vozači se pozivaju na strpljenje zbog mogućih produženih vremena putovanja zbog blokiranog saobraćaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...