"DŽENI, PROBUDILO NAS MORE": Glumac iz Prijatelja otkrio da mu je bilo teško raditi s Jennifer Aniston (VIDEO)

"Bilo mi je stvarno, stvarno teško raditi s Aniston jer sam bio jako zaljubljen u nju", izjavio je 31-godišnji glumac, prenosi Unilad. "Bio sam zaluđen. Ostao bih bez riječi - zbunio bih se, zaboravio svoje rečenice i samo bih se zablokirao."

  • Kultura

  • 24. Jun. 2024  24. Jun. 2024

  • 0

Cole Sprouse, zvijezda serija Riverdale i The Suite Life of Zack & Cody, u intervjuu za The New York Post progovorio je o svojem iskustvu sa seta hit-serije Prijatelji.

Sprouse je u seriji utjelovio Bena Gellera, sina Rossa Gellera (David Schwimmer) i Carol Willick (Jane Sibbett). Iako je bio samo jedan od sporednih likova, Ben je brzo postao favorit obožavatelja jer je imao odličnu kemiju s ostalim likovima iz serije.

Ben se prvi put pojavljuje u 23. epizodi prve sezone Prijatelja, a kao novorođenče utjelovio ga je Michael Gunderson, dok su ga u kasnijim epizodama glumili blizanci Charles Thomas Allen i John Christopher Allen.

Sprouse je ulogu Bena preuzeo 2000. godine, kada je imao samo sedam godina, a tu ulogu igrao je sve do 2002. godine, kada je izašla osma sezona serije. Glumac je u par navrata izjavio da je imao problema na setu serije jer je bio zaljubljen u Jennifer Aniston.

"Bilo mi je stvarno, stvarno teško raditi s Aniston jer sam bio jako zaljubljen u nju", izjavio je 31-godišnji glumac, prenosi Unilad. "Bio sam zaluđen. Ostao bih bez riječi - zbunio bih se, zaboravio svoje rečenice i samo bih se zablokirao."

Sprouse je također tokom gostovanja u emisiji The Drew Barrymore Show u januaru 2021. otkrio da ga je ekipa sa seta zadirkivala zbog njegove simpatije.

"Moram priznati, jako sam mucao i zaboravljao svoje rečenice", prisjetio se. "Mislim da bih danas bio smireniji, ali tada je bilo prilično teško jer sam bio dijete."

"Ekipa me malo zadirkivala jer su primijetili da sam zaljubljen", dodao je. "Jednostavno bih zaboravio sve i samo bih je gledao. Ali, opet, cijeli svijet je bio zaljubljen u Jennifer Aniston." 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...