NESTVARNE SCENE IZ MUNCHENA: Navijači Srbije slave neuspjeh reprezentacije Hrvatske...

Srbija ima bod iz dvije utakmice, no u trećem kolu igraju protiv Danske (utorak, 21:00), koju smatraju da mogu pobijediti i proći.

  • Šareni svijet

  • 25. Jun. 2024  25. Jun. 2024

  • 1

Reprezentacija Hrvatske remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu grupe B Europskog prvenstva. Tako završava na trećem mjestu u grupi s dva osvojena boda i samo joj teorija drži nadu za prolazak u osminu finala.

Gol je za Hrvatsku postigao Luka Modrić, a za Italiju Mattia Zaccagni, i to u 98. minuti.

Navijači Srbije u njemačkom gradu Münchenu slavili su neuspjeh Hrvatske. Pjevali su hit Novih fosila "Za dobra stara vremena" s nešto izmjenjenim stihovima. 

Video pogledajte OVDJE

Slave jer im Hrvatska nije prijetnja za prolazak u drugi krug. Srbija ima bod iz dvije utakmice, no u trećem kolu igraju protiv Danske (utorak, 21:00), koju smatraju da mogu pobijediti i proći.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...