CURE DETALJI DRAME NA ZAPADU BiH: Ušao u kafić sa kantom benzina pa zamolio prisutne da napuste objekat...

Iz Policijske uprave Prijedor su potvrdili da je zbog požara uhapšena jedna osoba te da su vatrogasci u međuvremenu lokalizovali požar, te da nije bilo povrijeđenih lica.

  • Hronika

  • 28. Jun. 2024  28. Jun. 2024

  • 1

Kako se nezvanično saznaje, Novljanin Siniša Bajić uhapšen je zbog sumnje da je u kafić u Bosanskom Novom unio kantu benzina koju je polio po objektu, a zatim zapalio.

Prema riječima svjedoka, Bajić je jučer oko 17 sati ušao u kafić “Star” noseći benzin, nakon čega je zamolio prisutne goste da napuste objekat.

Nakon što su gosti izašli, on je počeo da posipa benzin po objektu, usljed čega je radnik kafića uspio da ga savlada, ali je prilikom sukoba, Bajić ipak izazvao požar u kojem je u potpunosti izgorio ugostiteljski objekat.

Motiv podmetanja požara je još uvijek nepoznat.

Međutim, u gradu kruže priče da su između njega i vlasnika kafića postojale nesuglasice lične prirode.

Iz Policijske uprave Prijedor su potvrdili da je zbog požara uhapšena jedna osoba te da su vatrogasci u međuvremenu lokalizovali požar, te da nije bilo povrijeđenih lica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...