YAMAL ODBIJA I POMISLITI: "Ne poredite me Messijem, on je najbolji u istoriji!"

"Nadam se da ću ostvariti samo pola stvari iz njegove karijere", rekao je skromni Yamal.

  • Sport

  • 01. Jul. 2024  01. Jul. 2024

  • 0

Lamine Yamal je najmlađi igrač koji je ikada igrao na Evropskom prvenstvu. As Barselone koji će 13. jula napuniti 17 godina standardni je član prve postave Španije, koja je stigla do četvrtfinala kontinentalnog šampionata gdje je čeka domaćin Njemačka.

Zbog činjenice da igra na desnom krilu, a da je lijevonog mnogi ga porede sa Lionelom Messijem. Međutim, mladi as smatra da je on daleko od čuvenog Argentinca.

"On je najbolji igrač u historiji i činjenica da nas porede je nevjerovatna, ali to nije na mjestu. Niko ne može da se poredi sa njim, pa ni ja, koji sam tek počeo. Nadam se da ću ostvariti samo pola stvari iz njegove karijere", rekao je skromni Yamal.

Messi je po mnogima najbolji nogometaš svih vremena. Osvojio je 44 trofeja u karijeri po čemu je jedan od najuspešnijih u historiji fudbala. U karijeri je postigao 837 golova i ima 374 asistencije. Ovo brojevi nisu konačni...

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...