KAKAV NAPREDAK: Prvi put u istoriji sjednica Vijeća ministara BiH neće biti održana u Sarajevu

Prijedlog dnevnog reda bit će objavljen naknadno.

  • Vijesti

  • 01. Jul. 2024  01. Jul. 2024

  • 0

Predsjedavajuća Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Borjana Krišto zakazala je novu sjednicu koja će se održati u Mostaru.
Sjednica će biti održana u četvrtak, 4. jula, s početkom u 12 sati, u zgradi institucija Bosne i Hercegovine, u Mostaru, Kneza Domagoja bb, navodi se u zvaničnoj najavi na stranici Vijeća ministara BiH.

Ovo će biti prvi put u historiji da se sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine održi izvan Sarajeva odnosno sjedišta u zgradi na Trgu Bosne i Hercegovine broj 1.


Prijedlog dnevnog reda bit će objavljen naknadno.

Prema Poslovniku o radu Vijeća ministara BiH, "po pravilu, Vijeće ministara održava svoje sjednice u sjedištu Vijeća ministara u Sarajevu, u zgradi institucija Bosne i Hercegovine, Trg Bosne i Hercegovine broj 1".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...