VIDEO HIT: Pogledajte zašto je portugalski komentator postao viralan poslije utakmice sa Slovenijom (VIDEO)

Njegov je komentar završio na društvenim mrežama i rapidno se širi, a osobito raspoložen bio je na odbranjene penale njihovog junaka Dioga Coste.

  • Zabava

  • 02. Jul. 2024  

  • 0

Portugalski komentator Nuno Matos postao je viralan zbog pravog vulkana emocija tokom sinoćnje infarkt utakmice

Reprezentacija Portugala sinoć je izbacila Sloveniju i poslije penala otišla u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Tamo će igrati s Francuzima za polufinale, a to će biti još jedna prilika da se taj majstor pojavi na djelu.

Naime, portugalski komentator Nuno Matos tamošnja je legenda i jedan od najboljih u poslu, kunu se Portugalci, a iz snimke koja dolazi s njegova komentiranja jučerašnjih penala, jasno je zašto ga toliko vole.

Čovjek se toliko uživio u raspucavanje da je postao viralan. Njegov je komentar završio na društvenim mrežama i rapidno se širi, a osobito raspoložen bio je na odbranjene penale njihovog junaka Dioga Coste.

"Hvala ti, Diogo, hvala ti", derao se do neba Nuno Matos.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...