"GDJE SAM OMANULA?": Nikolina Pišek nasmijala sve na temu odgojnih metoda (VIDEO)

Uz to što je je javnost prepoznaje voditeljskim angažmanima, ljubiteljica je životinja i aktivistica za zbrinjavanje napuštenih pasa. Ona svoj život dijeli s njih nekoliko, a s jednim od njih, tačnije pomerankom Scarlett doživjela je nešto što je podijelila sa svima

  • Show

  • 03. Jul. 2024  

  • 0

"Ima li još netko pomeranca koji mrzi poljupce? Scarlett, moja pseća beba koju sam dojila na dudu svaka dva sata, i sada mrzi moje majčinske ispade", napisala je Nikolina Pišek i nastavila:

"Kao i moja rođena kćerkica koja se srami poljubaca u javnosti. Kao i starija, koja je tražila da je iskrcavam iz auta malo dalje od škole da se ne vidi da je dovozi mama. Gdje sam omanula?", upitala je pratitelje, a onda su uslijedili zanimljivi komentari. Sve je to bilo vezano uz snimku uz koju je voditeljica napisala: "Obavezno pogledati do kraja s uključenim zvukom".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...