BIVŠI GOLMAN SAD-a PORUČUJE: "Da sam ja predsjednik saveza, sto posto bih doveo Jurgena Kloppa za selektora"

Vjeruje da je to apsolutno moguće i da se savez treba okrenuti takvim imenima u vrlo bliskoj budućnosti.

  • Zabava

  • 03. Jul. 2024  03. Jul. 2024

  • 0

Nekadašnji golman Sjedinjenih Američkih Država Tim Howard je poručio da bi on za novog selektora reprezentacije odabrao Jürgena Kloppa.

Američka reprezentacija je preksinoć ispala sa Copa Americe već u grupama nakon očajnih izdanja, a Howard je istakao da je sada pred čelnicima saveza jasan izbor.

"Ja ne znam hoće li odlučiti da zadrže Gregga Berhaltera, ali ako smatraju da je nastup na Copa Americi podbačaj i daju mu otkaz, onda postoji samo jedna stvar koju mogu napraviti. Moraju gađati jackpot, neko od najvećih trenerskih imena na svijetu.

Da sam ja predsjednik saveza, sto posto bih doveo Jürgena Kloppa za selektora. Siguran sam da bih ga ubijedio, mogu se zamisliti u njegovoj vili u Španiji, kako dogovaramo posao. Amerika ima najtalentovaniju generaciju u svojoj historiji, sve su to mladi igrači koji mogu igrati onako kako je igrao njegov Liverpool. Ponudili bismo mu nastup na najvećem Svjetskom prvenstvu u historiji, mogao bi ispisati legendarnu priču u našoj zemlji", kazao je Howard: 

"Klopp je trenutno umoran nakon devet godina u Liverpoolu. Zato bi mu ovaj posao godio, ne mora biti uz ekipu svaki dan." 

Širom svijeta, Howarda već ismijavaju zbog uvjerenja da su Amerikanci toliko bitni da bi uspjeli nagovoriti Kloppa da preuzme nacionalni tim.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...