ZANIMLJIVA PROGNOZA: Klopp otkrio ko je za njega najveći favorit Eura

Nakon što je u maju nakon devet godina napustio Liverpool, Klopp sa suprugom Ullom na Mallorci uživa u blagodatima života, daleko od stresa uzrokovanog poslom trenera.

  • Sport

  • 03. Jul. 2024  03. Jul. 2024

  • 0

Bivši menadžer Liverpoola Jürgen Klopp vjeruje reprezentaciji Njemačke, ali smatra da bi Španija mogla postati novi evropski prvak.

Nakon što je u maju nakon devet godina napustio Liverpool, Klopp sa suprugom Ullom na Mallorci uživa u blagodatima života, daleko od stresa uzrokovanog poslom trenera.

“Cijeli život sanjao sam kuću na jugu. Volim vrijeme, klimu, volim ljude. Puno je stvari koje volim ovdje,” rekao je njemački trener prošlog mjeseca njemačkom tabloidu Bild.

Klopp, naravno, prati i Evropsko prvenstvo. Istaknuo je svoje favorite.

“Njemačka je dobra, Francuska je dobra, Engleska će biti bolja, definitivno”, rekao je dodavši to bi mogao otići do kraja: “Trenutno se čini da Španija to može.”

Upravo će Njemačka i Španija igrati u četvrtini finala, 5. jula u Stuttgartu. U preostalim susretima snage će odmjeriti Francuska – Portugal, Engleska – Švicarska te Nizozemska – Turska.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...