NIKAD NIJE KASNO DA SE LJUBI STRASNO: Banjalučanin se oženio u 90. godini, njegova izabranica je znatno mlađa...

Najmlađi mladoženja ove godine je 2004. godište, a njegova izabranica je rođena iste godine

  • Društvo

  • 04. Jul. 2024  

  • 0

Iz Gradske uprave Banja Luke su saopštili nekoliko zanimljivih statističkih podataka vezanih za vjenčanja u ovom bh. gradu. 

Tako su saopštili da je ove godine već zaključeno 13 brakova više nego prošle, iako je tek počeo juli. U periodu od 1. januara do 26. juna 2024. godine, u ovom gradu je obavljeno 366 vjenčanja.

Zanimljivo je da je najstariji ovogodišnji mladoženja u Banjoj Luci imao 90, a njegova supruga 70 godina.

Najmlađi mladoženja ove godine, kako kažu, je 2004. godište, a njegova izabranica je rođena iste godine.

Prošle godine najmlađi par koji je zaključio brak činili su mladoženja 1997. godište, te nevjesta rođena 2006. godine, saopštili su iz Gradske uprave za Nezavisne.

Pred matičarima za uže područje grada, bez mjesnih kancelarija oko Banja Luke su, kako kažu, obavljena 32 vjenčanja izvan službenih prostorija, odnosno u restoranima.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...