ŠTA SE DOGAĐA U PDP-u: Predsjednik GO PDP-a u Laktašima prešao u Dodikovu stranku -"SNSD jedini nudi konkretne..."

U duhu ovog novog saveza, nastavićemo raditi na projektima koji će građanima donijeti konkretne rezultate,” rekao je Bojić.

  • Politika

  • 04. Jul. 2024  

  • 0

Gradski odbor Partije demokratskog progresa (PDP) u Laktašima, sa većinom članstva odlučio je preći u Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

Draško Milinković, bivši predsjednik Gradskog odbora Partije Demokratskog Progresa u Laktašima za ATV potvrdio je sve.

"Odlučili smo se na ovaj korak jer smatramo da gospodin Bojić i SNSD jedini nude konkretne i održive politike koje su u najboljem interesu naših građana, a što se i vidi na svakom koraku u Laktašima" izjavio je Draško Milinković, bivši predsjednik gradskog odbora PDP-a, sada novi član SNSD-a.

"Gradonačelnik Bojić je pokazao sposobnost i odlučnost u vođenju grada i želimo biti dio tima koji gradi bolju budućnost Laktaša za sve ljude." 

Gradonačelnik Bojić je rekao da je ovo znak da se politika SNSD-a temelji na rezultatima i konkretnim djelima. "Upravo ova podrška članova pokazuje da su naši napori na unapređenju infrastrukture, ekonomskom razvoju, podrška porodici i poboljšanju socijalnih usluga prepoznati kao relevantni i korisni za našu zajednicu. Njihov dolazak je pozitivan signal da su naše politike inkluzivne i usmjerene na stvaranje boljih uslova za život svih građana. 

U duhu ovog novog saveza, nastavićemo raditi na projektima koji će građanima donijeti konkretne rezultate,” rekao je Bojić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...