"ŽIVIMO U VREMENU OTUĐENOSTI": Nina Badrić objavila novu pjesmu za svoj rođendan, poslušajte i pogledajte (VIDEO)

"Na moj rođendan, stiže pjesma "Kako si."

  • Estrada

  • 04. Jul. 2024  04. Jul. 2024

  • 0

Nina Badrić danas slavi 52. rođendan.

Odlučila je baš na ovaj dan objaviti novu pjesmu pod nazivom "Kako si".

"Album je gotov, a ja sam jako nestrpljiva da sve pjesme predstavim publici. Otvorili smo ga s #onokad, a sada na moj rođendan, stiže pjesma Kako si. Pjesma govori o tome da je ustvari malo koga briga za to kako smo uistinu. Živimo u vremenu otuđenosti, a ova pjesma upravo govori o tome da nam srce krvari pred očima svijeta, a malo tko se zaustavlja i pokazuje stvarnu brigu", o pjesmi je ispričala Nina.

Pjesmu Kako si prati i spot, koji je nastavak suradnje s Arnejem Misirlićem, koji potpisuje i spot za prošlu pjesmu #onokad.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...