DOK PALME NJIŠU GRANE: I dalje se samo nagađa o njegovom prelasku u Hajduk, a Edin Džeko...

(...) trenira s ostatkom ekipe i nema naznaka da će napuštati ekipu do kraja priprema.

  • Zabava

  • 04. Jul. 2024  04. Jul. 2024

  • 0

Edin Džeko i Ivan Rakitić navodno su blizu potpisa za splitski Hajduk.

Dok pregovori traju, Rakitić vrijeme provodi u Sevilli, gdje je posjetio svoje nekadašnje saigrače u novom trening-kampu.  

Sa druge strane, Fenerbahce je već nekoliko dana na pripremama u Austriji, prenosi Raport, gdje fudbaleri vrijedno treniraju pod budnim okom Josea Mourinha.

Džeko trenira s ostatkom ekipe i nema naznaka da će napuštati ekipu do kraja priprema, koje završavaju 13. jula. Već u subotu čeka ih nova prijateljska utakmica protiv Admire, a sljedeće sedmice još dvije.

Najzanimljiviji će biti duel upravo sa Hajdukom 10. jula, dok tri dana kasnije igraju protiv Strasbourga.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...