NAMIGNI, DA NAM BUDE BOLJE: Luka Dončić nagovorio protivnika da promaši i da Sloveniji šansu za prvo mjesto? No, to im nije pomoglo...

Antipropaganda Fair playa, ili čista koincidencija na samom kraju utakmice Novog Zelanda i Slovenije?

  • Šareni svijet

  • 05. Jul. 2024  05. Jul. 2024

  • 0

Slovencima je trebala pobjeda od 29 rezlike kako bi bili ispred Hrvatske na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i samo dvije minute prije kraja to se činilo kao nemoguća misija.

Novozelanđani su gubili sa 20 koševa razlike i napade su završavali brzo jer im je još igrala teorija gdje bi ih poraz od manje od 10 razlike vodio dalje. Ipak na samom kraju kada je bilo +26 za Sloveniju, čini se da je Shea Illi uz nagovor i smiješak Luke Dončiča namjerno promašio drugo slobodno bacanje pred sami kraj meča da bi dao šansu da Slovenci tricom ipak dođu do prvog mjesta.

Srećom za košarkaše Hrvatske, dvije promašene otvorene trice Hrvata i Dončića značile osu da će ipak Hrvatska u završnicu sa pozicije broj 1, prenosi N1.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...