NOVI DETALJI DRAME U NJEMAČKOJ: U pucnjavi troje mrtvih i dvoje ranjenih

Među mrtvima su osumnjičeni napadač, još jedan muškarac i jedna žena, rekla je portparolka policije Ramona Dottling za AP.

  • Evropa

  • 14. Jul. 2024  14. Jul. 2024

  • 0

U pucnjavi u jugozapadnoj Njemačkoj koja je povezana sa nasiljem u porodici su poginule tri osobe, a dvoje je ranjeno, saopštila je policija, prenosi AP.

Među mrtvima su osumnjičeni napadač, još jedan muškarac i jedna žena, rekla je portparolka policije Ramona Dottling za AP.

Policija je pozvana na mjesto događaja u gradu Albstadt, na pola puta između Stuttgarta i Bodenskog jezera, nešto poslije podneva, rekla je ona.

Pucnjava je rezultat sukoba unutar porodice, rekla je ona, dodajući da je istraga u toku i da nema informacija o motivu. Dvije žene koje su također ranjene su helikopterima prevezene u bolnicu, rekla je Dottling.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...