OGLUŠIO SE O NAREĐENJE POLICIJSKOG SLUŽBENIKA: Uhapšen bahati Bosanac iz Amerike

“Došlo je do žestoke rasprave i ubrzo su počeli gurati jedni druge”, rekao je jedan svjedok.

  • Hronika

  • 14. Jul. 2024  

  • 0

Prije nekoliko dana u Hadžićima je došlo do naguravanja između momaka iz dijaspore i lokalnih mladića zbog parkinga. Tada je vozač džipa koji je imao jednu registracijsku oznaku iz Amerike parkirao u kontra smjeru i bahatio se.

“Došlo je do žestoke rasprave i ubrzo su počeli gurati jedni druge”, rekao je jedan svjedok.

Prema nezvaničnim informacijama tokom večernjih sati došlo je do privođenja jednog lica od strane MUP-a Kantona Sarajevo kojeg je lično lišio slobode komandir MUP-a KS PS Hadžići jer se isti oglušio naređenju policijskog službenika.

Opet je problem sa bahatim vozačem nastao zbog parkinga. Ovog puta parkirao je na mjesto rezervisano za osobe sa invaliditetom.

Lice je lišeno slobode i predato u odjeljenje za zadržavanje lišenih slobode lica. Nezvanično radi se o Bosancu koji svoje godišnje odmore provodi u rodnoj Bosni i Hercegovini a živi i radi u Americi, piše Crna-Hronika.

Mještani su za naš portal izjavili da već duže vrijeme trpe bahaćenje i silu lokalnog kabadahije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...