HAMDO EJUBOVIĆ ODLAZI IZ FOTELJE GLAVNOG ČOVJEKA HADŽIĆA: Evo šta je poručio... (VIDEO)

On je već 20 godina načelnik Hadžića i za načelnika je uvijek biran kao kandidat SDA.

  • Mini market

  • 31. Avg. 2024  

  • 0

Aktuelni načelnik Hadžića Hamdo Ejubović (SDA) na predstojećim lokalnim izborima se nije kandidovao za načelnika ove općine.

On je već 20 godina načelnik Hadžića i za načelnika je uvijek biran kao kandidat SDA. Jedan je od osnivača SDA čiji općinski ogranak u Hadžićima godinama vodi, piše Crna-hronika.info

Na Facebook stranici Općine Hadžići poslao je poruku kome neće halaliti što odlazi…

Pod predsjedavanjem Almina Bašića danas je održana posljednja 32. redovna sjednica Općinskog vijeća Hadžići za mandatni period 2020-2024. Prisutnima i javnosti obratio se i načelnik Općine Hadžići Hamdo Ejubović.

„Zahvaljujem se svima koji su tokom ove četiri godine pomogli razvoju naše općine. Ne zahvaljujem se onima koji su ovdje donosili smutnju i mržnju i nastojali da blokiraju naš put ka uspjehu. Naravno rezultati se vide. Sve što je bila zla namjera i zla akcija prema meni ja halaliti neću nikome. Ima i onih koji nam govore kako trebamo vjerovati njihovim riječima, onome što oni pišu, a ne vlastitim očima.

Njima poručujem niste pobijedili.

Pobijedili su oni koji ovoj općini žele dobro, koji se za nju bore i koji će nastaviti taj put. Vi koji ste dobronamjerni, a na listama ste za predstojeće lokalne izbore, ovoj općini želite dobro, a ne samo sebi, dabogda imali uspjeh koji ide do neba. Oni koji hoće sebi prosperitet, nek propadnu svakako“, poručio je načelnik Hamdo Ejubović.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...